Emotionele Reda Kharchouch voor even terug op de Oude Meerdijk en is FC Emmen-fan Jasmijn niet vergeten: 'Als ik haar zie, word ik weer verliefd op dat lachje'

Reda Kharchouch omhelst zijn oude trainer, Dick Lukkien. Voor even keerde de spits van Excelsior Rotterdam zaterdag terug bij FC Emmen.

Reda Kharchouch omhelst zijn oude trainer, Dick Lukkien. Voor even keerde de spits van Excelsior Rotterdam zaterdag terug bij FC Emmen. Foto: ANP/Cor Lasker

Reda Kharchouch mocht zaterdag de laatste tien minuutjes meedoen bij Excelsior in de degradatiekraker tegen FC Emmen. De spits, vorig jaar nog in dienst bij de Drenten, bleek na de wedstrijd nog steeds geliefd bij de fans van FC Emmen. Die liefde is wederzijds.

Nadat Kharchouch met de andere wisselspelers van Excelsior nog een uitlooptraining afwerkte op het veld van De Oude Meerdijk, maakte hij een ronde langs FC Emmen-supporters voor een reeks gesprekjes en selfies. Bijzonder was de ontmoeting met Jasmijn, de jonge FC Emmen-fan die vorig seizoen de diagnose botkanker kreeg en bij het kampioensfeest het podium mocht betreden. Kharchouch gaf haar zijn wedstrijdshirt.

Ronde langs de fans

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's