Kan FC Emmen dezer dagen in het Spaanse Estepona een nieuwe spits verwelkomen? 'Zeg nooit nooit'

FC Emmen heeft in Zuid-Spanje de voorbereiding op de tweede seizoenshelft hervat. Naast de nodige fysieke arbeid ligt de focus op het versterken van de groepsdynamiek. Intussen sluimert er de kwestie rondom een nieuwe aanwinst.

De selectie van FC Emmen werkt zich in Estepona in het zweet op het trainingscomplex aan de kust van de Zuid-Spaanse badplaats.

De selectie van FC Emmen werkt zich in Estepona in het zweet op het trainingscomplex aan de kust van de Zuid-Spaanse badplaats. Foto: DVHN

De spelers en technische staf van FC Emmen hadden zich ongetwijfeld wat anders voorgesteld van het trainingskamp in Estepona. Althans, van het weer. Sinds het gezelschap maandagavond neerstreek in de Zuid-Spaanse badplaats, is het vrijwel geen moment droog geweest. De normaal gesproken fier ogende palmbomen lijden zichtbaar onder de stortvloed aan waterdruppels die onophoudelijk uit het grauwe wolkendek naar beneden storten. Gek genoeg is het met zo’n 20 graden op de thermometer nog enigszins aangenaam.

Eerste veldsessie