FC Emmen wint van Roda JC, maar moet nog weekje wachten op felbegeerde kampioensschaal

FC Emmen deed vrijdagavond wat het moest doen, door in eigen huis met 2-0 van Roda JC te winnen. Doordat nummer twee FC Volendam in het kielzog bleef, moet de Drentse club nog een weekje wachten op de kampioensschaal.

Roda JC-verdediger Richard Jensen maakt een overtreding op Reda Kharchouch. Daarvoor krijgt hij direct de rode kaart gepresenteerd.

Roda JC-verdediger Richard Jensen maakt een overtreding op Reda Kharchouch. Daarvoor krijgt hij direct de rode kaart gepresenteerd. Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

Twee dagen feestvieren, doorhalen tot diep in de nacht en ondertussen de nodige alcohol de bloedbaan ingieten. Hoewel de spelers van FC Emmen dit seizoen tot veel in staat zijn gebleken, ging het afgelopen weekend ze niet in de koude kleren zitten. Na de paasdagen werden de werkzaamheden op het trainingsveld hervat, maar mede door uitzonderlijk ‘stramme spiertjes’ zag trainer Dick Lukkien de échte focus pas een dag voor de wedstrijd terugkeren. In hoeverre zou FC Emmen klaar zijn voor het duel met Roda JC?

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's