'FC Emmen moet niet denken dat ze er al zijn' | Radio Meerdijk

In deze aflevering van Radio Meerdijk is voormalig clubwatcher Jan Mennega te gast. Samen met presentator Thijs de Jong en de huidige clubwatcher Jonathan Ploeg bespreekt hij de promotiekansen van de Drenten. Mennega ergerde zich aan een feestfoto in de kleedkamer van de selectie. ,,Ze moeten niet denken dat ze er al zijn'', waarschuwt hij de spelers. Ook de prestaties van oud-Emmenaren Thijs Oosting en Kjell Scherpen komen in deze podcast voorbij. En wordt er antwoord gegeven op de vraag of oud-Emmen-trainer Gerry Hamstra de plek over moet nemen van de opgestapte Marc Overmars bij Ajax. Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko

In deze aflevering van Radio Meerdijk is voormalig clubwatcher Jan Mennega te gast.

Samen met presentator Thijs de Jong en de huidige clubwatcher Jonathan Ploeg bespreekt hij de promotiekansen van de Drenten. Mennega ergerde zich aan een feestfoto in de kleedkamer van de selectie. ,,Ze moeten niet denken dat ze er al zijn’‘, waarschuwt hij de spelers.

Thijs Oosting en Kjell Scherpen

Ook de prestaties van oud-Emmenaren Thijs Oosting en Kjell Scherpen komen in deze podcast voorbij. En wordt er antwoord gegeven op de vraag of oud-Emmen-trainer Gerry Hamstra de plek over moet nemen van de opgestapte Marc Overmars bij Ajax.

 Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko  

Nieuws

menu