Drie spelers van FC Emmen mogen opgelucht ademhalen na de nederlaag tegen Ajax

Coach Dick Lukkie van FC Emmen in gesprek met zijn pupil Richairo Zivkovic. De spits kreeg van onze analist Marnix Kolder een 5,5 voor zijn optreden tegen Ajax.

Coach Dick Lukkie van FC Emmen in gesprek met zijn pupil Richairo Zivkovic. De spits kreeg van onze analist Marnix Kolder een 5,5 voor zijn optreden tegen Ajax. Foto: ANP

Dat Ajax van FC Emmen zou winnen, stond op voorhand eigenlijk al vast. Maar de manier waarop bleek uiteindelijk een stuk lastiger dan gedacht. Onze analist Marnix Kolder was na afloop dan ook overwegend positief over FC Emmen.

Over de man van de wedstrijd, oftewel ‘ the man of the match’ , bestond volgens Kolder geen twijfel. Jeremy Antonisse kreeg van hem een dikke 7 als rapportcijfer. De aanvaller die dit seizoen wordt gehuurd van PSV stichtte gevaar op de linkerflank en scoorde in de tweede helft de enige treffer namens FC Emmen. Daarmee pakte zijn ploeg weliswaar uiteindelijk geen punten in de strijd tegen degradatie, maar liet het wel zien dat het ook tegen de regerend landskampioen wat in te brengen had.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's