Nederlaag tegen Sparta Rotterdam is geen schande, desondanks zakken drie spelers van FC Emmen door het ijs

Lorenzo Burnet, Ole Romeny, Mickey van der Hart, Mike te Wierik, Miguel Araujo en Jeremy Antonisse bedanken het publiek van FC Emmen na de nederlaag in eigen huis tegen Sparta Rotterdam.

Lorenzo Burnet, Ole Romeny, Mickey van der Hart, Mike te Wierik, Miguel Araujo en Jeremy Antonisse bedanken het publiek van FC Emmen na de nederlaag in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. Foto: ANP

Zowel verdedigend als aanvallend was Sparta Rotterdam zaterdagavond een tandje beter dan FC Emmen. Op zich geen schande, wel teleurstellend. Drie spelers werden na de 0-2 nederlaag beoordeeld met een onvoldoende.

Ondanks de nederlaag in de eigen De Oude Meerdijk, was onze analist Marnix Kolder zeer te spreken over Mike te Wierik, Mickey van der Hart en Keziah Veendorp. De drie staken volgens de voormalig goalgetter van FC Emmen boven de rest uit. Te Wierik had zijn tegenstander Tobias Lauritsen lange tijd in de tas, Van der Hart verrichtte een aantal belangrijke reddingen en Veendorp deed zijn ding op het middenveld, zoals hij dat dit seizoen wel vaker deed.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's