Spelers FC Emmen krijgen dikke voldoendes na historische zege op PSV. Mickey van der Hart steekt er met kop en schouders bovenuit

De 1-0 zege van FC Emmen in eigen huis op PSV was historisch te noemen. Voor het eerst in de geschiedenis won de Drentse ploeg in de eredivisie een wedstrijd van een club uit de traditionele top-drie. Onze analist Marnix Kolder genoot van het vertoonde spel en deelde dan ook een aantal dikke voldoendes uit.

Coach Dick Lukkien van FC Emmen en zijn staf schreeuwen het uit langs de lijn uit van vreugde nadat het eindsignaal heeft geklonken en de 1-0 zege van de Drentse ploeg op PSV een feit is.

Coach Dick Lukkien van FC Emmen en zijn staf schreeuwen het uit langs de lijn uit van vreugde nadat het eindsignaal heeft geklonken en de 1-0 zege van de Drentse ploeg op PSV een feit is. Foto: ANP/Cor Lasker

In stadion De Oude Meerdijk werd Lucas Bernadou dinsdagavond tot man van de wedstrijd uitgeroepen, mede dankzij zijn winnende treffer. Volgens Marnix Kolder een verkeerde keuze.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's