FC Emmen reageert sportief op excuses van Helmond Sport, maar blijft achter met 'vervelend' gevoel en 'behoorlijke kostenpost'

Als het aan FC Emmen had gelegen, was de wedstrijd tegen Helmond Sport vrijdagavond gewoon doorgegaan. Het liep anders. De Drentse club zegt niets anders te kunnen dan de situatie te accepteren, maar vindt het wel degelijk vervelend.

Beeld uit het duel tussen Helmond Sport - FC Emmen van 3 september 2021: Peter van Ooijen van FC Emmen houdt Jarno Lion vast.

Beeld uit het duel tussen Helmond Sport - FC Emmen van 3 september 2021: Peter van Ooijen van FC Emmen houdt Jarno Lion vast. Foto: Dijks Media

Toen vrijdagochtend de rookwolken waren opgetrokken na een donderdag vol onrust, werd langzaam duidelijk dat de wedstrijd tussen FC Emmen en Helmond Sport niet door zou gaan. „Vanwege een groot aantal positieve coronatests en geblesseerde spelers kunnen de Brabanders geen team op de been brengen. Helmond Sport heeft aangegeven daarom deze wedstrijd niet te kunnen spelen”, bracht de KNVB naar buiten. Een bittere pil voor FC Emmen, dat zich ondanks de voortekenen verheugde op het treffen met de Noord-Brabanders.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's