FC Emmen schreeuwt om meer creativiteit en blijft hopen op de komst van Kerim Frei

Over ruim drie weken staat de eerste competitiewedstrijd voor de deur, maar FC Emmen is er nog lang niet klaar voor. Leek er even sprake van een stijgende lijn, tegen Heracles was die weer verdwenen. De ploeg heeft dringend behoefte aan creativiteit en moet ook verdedigend nog veel stabieler worden.

Dick Lukkien beseft dat zijn selectie nog niet klaar is voor het komende seizoen, terwijl over ruim drie weken de competitie al begint.

Dick Lukkien beseft dat zijn selectie nog niet klaar is voor het komende seizoen, terwijl over ruim drie weken de competitie al begint. Foto: Jan Kanning

Dat Dick Lukkien in het laatste kwartier zijn 19-jarige, 1.93 meter lange verdediger Leon Sopic als een soort van kapstokspits in de voorste linie posteerde was veelzeggend. Misschien wilde de trainer door middel van een balvasthouder voorin proberen nog iets van voetbal in zijn ploeg te krijgen. Wat de Emmenaren in de vijf kwartier daarvoor lieten zien tegen Heracles Almelo was erg pover. Het aantal mogelijkheden dat de thuisclub creëerde bleef beperkt tot twee.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's