Een recordtransfer lonkt voor FC Groningen met torenhoge biedingen op Jørgen Strand Larsen. Maar dan heb je een zak geld en geen spits, is dat het waard?

De biedingen op Jørgen Strand Larsen lopen steeds hoger op. Intussen zit FC Groningen in een onmogelijke spagaat. Verkoop van de Noorse spits zou een historische recordtransfer opleveren, maar wat heeft het voor gevolgen voor de sportieve ambities van de club?

Jørgen Strand Larsen gedraagt zich tot dusver als een gentleman bij FC Groningen, ondanks dat de club de poot continu stijf houdt en een mooie transfer in de weg staat.

Jørgen Strand Larsen gedraagt zich tot dusver als een gentleman bij FC Groningen, ondanks dat de club de poot continu stijf houdt en een mooie transfer in de weg staat. Foto ANP

De laatste keer dat een speler van FC Groningen in de ogen van andere clubs een bedrag met zeven nullen waard was, is meer dan 13 jaar geleden. Marcus Berg, die in zijn laatste seizoen goed was voor zeventien doelpunten en vijf play-off-goals, vertrok in de zomer van 2009 voor bijna 10 miljoen euro naar HSV.

De poot stijf

Nieuws

menu