FC Groningen snoept met veel kunst en vliegwerk Feyenoord punten af. Strand Larsen tekent voor de gelijkmaker

FC Groningen speelde in een verlaten Euroborg puur op resultaat tegen Feyenoord en slaagde in die missie. Met een 1-1 gelijkspel hielden de noorderlingen een zwaarbevochten, maar belangrijk punt over aan de clash, al ging het gepaard met veel kunst en vliegwerk.

Mike te Wierik gaat namens FC Groningen het luchtgevecht aan met Luis Sinisterra. De Formule 1-liefhebber liep in de tweede helft juichend het veld op, nadat doorsijpelde dat Max Verstappen wereldkampioen was geworden.

Mike te Wierik gaat namens FC Groningen het luchtgevecht aan met Luis Sinisterra. De Formule 1-liefhebber liep in de tweede helft juichend het veld op, nadat doorsijpelde dat Max Verstappen wereldkampioen was geworden. Foto: ANP/Pieter Stam de Jonge

Zoals de goede traditie voorschrijft bij de laatste thuiswedstrijd van het jaar, begon de middag in Euroborg met een in memoriam voor alle overleden FC Groningen-fans van het afgelopen jaar. Het was helaas weer een lange galerij foto’s die op de grote beeldschermen in de verlaten groene kathedraal de revue passeerde. Het was een mooi en waardig eerbetoon aan de te betreuren supporters, dat werd begeleid door applaus van spelers, trainers en het handjevol aanwezigen op de tribunes.

Nieuws

menu