FC Groningen vangt in zoektocht naar nieuwe trainer bot bij FC Emmen en Dick Lukkien. 'We zijn ook nog eens rechtstreekse concurrenten van elkaar'

FC Groningen heeft in de zoektocht naar een nieuwe trainer bot gevangen bij FC Emmen. Dick Lukkien behoorde tot het lijstje topkandidaten, maar de Drenten laten de Veendammer niet gaan.

Ronald Lubbers (links) laat Dick Lukkien op dit moment niet naar FC Groningen vertrekken. Mark-Jan Fledderus vist achter het net en moet op zoek naar de volgende kandidaat voor de trainersvacature.

Ronald Lubbers (links) laat Dick Lukkien op dit moment niet naar FC Groningen vertrekken. Mark-Jan Fledderus vist achter het net en moet op zoek naar de volgende kandidaat voor de trainersvacature. Foto Hollandse Hoogte/Cor Lasker

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is na het ontslag van Frank Wormuth dringend op zoek naar een nieuwe technische roerganger, bij voorkeur meteen iemand voor een langere periode die vanaf begin december aan de slag kan. Lukkien belandde na het opstellen van het functieprofiel op de shortlist van de Groningers.

Serieuze kandidaat