FC Groningen verhuurt Ramon Lundqvist aan Panathinaikos. Griekse club bedingt optie tot koop

Ramon Pascal Lundqvist. Foto: ANP/Roy Lazet

Middenvelder Ramon Lundqvist van FC Groningen maakt het seizoen op huurbasis af bij Panathinaikos. De Griekse club heeft ook een optie tot koop op de 24-jarige Zweed genomen. Daarnaast heeft FC Groningen zijn contract met een jaar verlengd, tot medio 2024.

Lundqvist verhuisde medio 2019 van NAC Breda naar FC Groningen. Hij speelde tot dusver 49 officiële wedstrijden voor de Eredivisieclub uit het noorden.

,,Wij vinden Ramon nog altijd een speler met bijzondere kwaliteiten”, legt technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen uit.

,,Wij geloven dat hij van waarde kan zijn en daarom vonden wij het belangrijk om pas aan een verhuurperiode mee te willen werken als de transferrechten langer bij ons zouden blijven liggen, op het moment dat Panathinaikos besluit om af te zien van een definitieve overname. Dat is nu het geval.”

Meer sport?

Meer sport vind je hier . Wil je alles weten over onze voetbaltrotsen FC Groningen en FC Emmen? Hier zijn de podcasts Radio Milko en Radio Meerdijk . En check ook vooral de laatste afleveringen van TV Milko en TV Meerdijk .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
menu