FC Groningen vertrekt met staart tussen de benen uit Kralingen, maar zit wel in de koker voor de volgende bekerronde dankzij winst op Excelsior in verlenging

Lang zag het er naar uit dat FC Groningen het bekertoernooi vroegtijdig vaarwel moest zeggen in Kralingen, totdat de noorderlingen Excelsior in de verlenging toch nog op de knieën kregen. Alle dank ging uit naar Jørgen Strand Larsen, die twee keer raak schoot.

De gouden wissel. Jørgen Strand Larsen vervangt Paulos Abraham. De Noorse spits schoot FC Groningen in de verlenging naar de volgende ronde van de KNVB-beker.

De gouden wissel. Jørgen Strand Larsen vervangt Paulos Abraham. De Noorse spits schoot FC Groningen in de verlenging naar de volgende ronde van de KNVB-beker. Foto: Bart Stoutjesdijk

Danny Buijs onderstreepte in de aanloop naar het bekertreffen tegen Excelsior nog maar eens hoe serieus hij de strijd om de zilveren dennenappel neemt. Het heeft er alle schijn van dat de trainer met zijn laatste seizoen bezig is in dienst van FC Groningen en hij is vastberaden om op een goede manier afscheid te nemen, mocht het zover komen. De bekerfinale in De Kuip is het droomscenario.

Nieuws

menu