Feyenoord vanaf vrijdag weer in training

Feyenoord vanaf vrijdag weer in training ANP

Ook Feyenoord hervat de training nu de maatregelen tegen het coronavirus iets zijn versoepeld. De Rotterdammers komen vrijdag weer bijeen op trainingscomplex 1908 waar achter gesloten deuren en volgens de richtlijnen van het RIVM zal worden getraind.

Zo meldt de club dat "voor alle aanwezigen onder meer geldt dat ze zowel voor, tijdens als na de training anderhalve meter afstand dienen te houden, terwijl ook de trainingsmaterialen- en apparaten voldoende uit elkaar moeten staan. Ook is het de spelers niet toegestaan voor en na de trainingen bij de poort te stoppen voor het uitdelen van handtekeningen en/of het maken van een praatje met supporters dan wel foto’s. De veiligheid van de spelers en de supporters gaat nu eenmaal boven alles."

RKC Waalwijk en ADO Den Haag gaan woensdag al weer het trainingsveld op. Beide clubs doen dat eveneens op aangepaste wijze, zoals de KNVB en het RIVM het voorschrijven. Als aangepaste maatregel noemt ADO onder andere dat er per trainingssessie maximaal zes klachtenvrije spelers en twee leden van de technische staf op minstens anderhalve meter van elkaar op het veld mogen verschijnen.

Eerder maakten FC Twente en Willem II bekend de training op 4 mei te hervatten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu