Formule 1-ster Alex Albon gelooft nog in de titel. Het volgens hem voor de F1 geschikte TT Circuit in Assen moet daarvoor dit weekend de weg plaveien

Het TT Circuit Assen krijgt dit weekend bezoek van een bijzondere gast: Alex Albon. De 25-jarige Thais-Britse autocoureur rijdt volgend jaar in de Formule 1 voor het gerenommeerde Williams, maar probeert dit weekend hoge ogen te gooien in de strijd om de DTM-titel.

TT Circuit Assen: Portret Alex Albon. Dit weekend rijdt hij in de DTM op het TT Circuit. Volgend jaar rijdt hij weer in de Formule 1.

TT Circuit Assen: Portret Alex Albon. Dit weekend rijdt hij in de DTM op het TT Circuit. Volgend jaar rijdt hij weer in de Formule 1. Foto: Marcel Jurian de Jong

Geef ze een speeltje en je ziet ze niet meer terug. Het zijn de woorden van de persvoorlichtster van Red Bull AlphaTauri AF Corse, het raceteam van Alex Albon. De 25-jarige Brit met Thaise roots is één van de meest aansprekende autocoureurs die dit weekend met het DTM-circus op TT Circuit Assen is neergestreken.

Nieuws

Meest gelezen

menu