GIJS-coach Csaba Kercso uit Assen woest over afgekeurde gelijkmaker GIJS Groningen, die zijn ploeg (nog) van de finale houdt. ‘Die puck was 40 centimeter over de lijn!’

Wesley Zoutman (70, in het wit) in Tilburg in actie voor GIJS. Hij stuit op Jowin Ansems, de goalie van Tilburg Trappers.

Wesley Zoutman (70, in het wit) in Tilburg in actie voor GIJS. Hij stuit op Jowin Ansems, de goalie van Tilburg Trappers. Foto: Dijks Media / Toin Damen

Na 20 zeges op rij weet GIJS weer wat verliezen is, maar de Groningers verteerden de 3-2 nederlaag die ze leden in Tilburg maar slecht. Een beslissingsduel in Kardinge moet nu uitmaken welke van beide ploegen naar de finale van de play-offs van de eredivisie gaat.

GIJS-coach Csaba Kercso was na afloop boos. Niet een beetje, maar heel erg. Vanwege de winnende goal van de Tilburgers die volgens hem duidelijk buitenspel was. Over andere beslissingen van het arbitrale team, maar vooral over de gelijkmaker die Danny Kerstholt in de derde periode maakte die niet geteld werd.

Fantastische knal van Bartels in thuisduel op zaterdag

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's