De finale is binnen bereik voor de ijshockeyers van GIJS Groningen na 20 bloedstollende penalty shots tegen Tilburg. 'Nog nooit zo'n lange serie meegemaakt'

Scrimmage voor het doel van Tilburg Trappers, met links in het paars, verscholen achter Tilburger Renzo van Brink (11): GIJS' matchwinnaar Dylan Foks (nummer 18). Rechts GIJS-forward Ricards Ozolins.

Scrimmage voor het doel van Tilburg Trappers, met links in het paars, verscholen achter Tilburger Renzo van Brink (11): GIJS' matchwinnaar Dylan Foks (nummer 18). Rechts GIJS-forward Ricards Ozolins. Foto: Stefan van der Spek

De ijshockeyers van GIJS HEPRO Groningen flikten het hem weer en behaalden de 20e zege op rij. In het eerste halvefinaleduel van de playoffs van de eredivisie werd Tilburg Trappers pas na 20 penalty shots verslagen.

Voor de zoveelste week op rij deed GIJS aan klantenbinding, want wederom was het loeispannend in een volledig volgepakt Kardinge, waar zeker zo’n duizend toeschouwers waren en de laatkomers op houten stoeltjes gingen staan om maar niets van de wedstrijd te hoeven missen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's