Geen blessurezorgen voor Cocu

Geen blessurezorgen voor Cocu ANP

Phillip Cocu heeft met een geheel fitte selectie kunnen toewerken naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. ,,Dat is een goed teken in deze fase van het seizoen”, zei de coach van PSV vrijdag in zijn voorbeschouwing op het duel. Hij dimde tevens de euforie na het Europese succes tegen Atlético Madrid (0-0).

,,We hebben nog niets. We zijn nog geen kampioen en hebben de volgende ronde in de Champions League ook nog niet bereikt. Het is mooi om complimenten te krijgen als je iets bereikt waar je hard voor werkt, maar het geeft ook een dubbel gevoel. We hebben nog niets tastbaars. We mogen tevreden zijn, trots ook, maar moeten niet doorslaan. Morgen wacht ADO Den Haag gewoon weer”, aldus Cocu op de PSV-site.

Adam Maher ontbreekt waarschijnlijk. De middenvelder doet vrijdagavond op eigen verzoek met Jong PSV mee tegen Achilles'29. ,,Dat vind ik een positieve benadering van hem en daarom heb ik dat toegestaan”, aldus Cocu, die tegensprak dat Maher uit beeld is bij PSV. ,,Niemand is zeker van zijn plaats in de selectie, maar op dit moment is de concurrentie groot. Als Maher een kans ziet weer in het eerste te komen, wil hij er staan. Dat vind ik heel positief.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu