Gelukkig op Kralingen. Voetballer Thijs Dallinga besloot na FC Groningen zijn geluk bij Excelsior te beproeven en is nu topscorer van de eerste divisie

Bij FC Groningen voelde hij geen vertrouwen, dus besloot Thijs Dallinga elders zijn geluk te beproeven. En hoe! Hij is de revelatie van het seizoen bij Excelsior en prijkt bovenaan de topscorerslijst van de eerste divisie. Op bezoek in het Rotterdamse liefdesstulpje van de Groningse goalgetter en zijn Emmense schone Liz.

Thijs Dallinga: ,,Ik ben wel gehard bij FC Groningen.''

Thijs Dallinga: ,,Ik ben wel gehard bij FC Groningen.'' Foto: Jan de Groen

Wat hebben ze het lekker voor elkaar in het meest noordelijke puntje van Rotterdam. Een paar weken geleden betrokken Thijs Dallinga en zijn vriendin Liz Otten, volleybalster in de eredivisie bij VCN uit Capelle aan den IJssel, een splinternieuw appartement op negen hoog in de moderne wijk Nesselande. Het ruikt er nog naar vers beton en nieuwe meubelen. Het glazen balkon biedt ruim zicht over de fraaie Zevenhuizerplas, die met zandstrand en al recht voor de deur ligt. Voor de boodschappen hoeven ze alleen maar even de moderne raketlift naar beneden te pakken om bij oom Jumbo de dagelijkse levensbehoeften in te slaan.

Bewijs op teletekstpagina 832

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu