Goudhaantje Miguel Araujo blij met last-minute winnende treffer in Venlo: 'Zijn we in ieder geval voor 03.00 uur 's nachts weer thuis'

Ondanks dat het vertoonde spel van FC Emmen tijdens de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo in de tweede helft een stevig verval kende, was Miguel Araujo woensdagavond na afloop zeer tevreden met het eindresultaat (2-3).

Miguel Araujo passeert namens FC Emmen met een uiterste poging VVV-doelman Lukas Zima en scoort zo in de blessuretijd van de tweede helft de winnende: 2-3.

Miguel Araujo passeert namens FC Emmen met een uiterste poging VVV-doelman Lukas Zima en scoort zo in de blessuretijd van de tweede helft de winnende: 2-3. Foto: Dijks Media / Frank Kerbusch.

In de vierde minuut van de blessuretijd maakte Araujo de winnende treffer, door een afgeslagen hoekschop langs VVV-doelman Lukás Zima te werken. Had de Peruviaanse sterkhouder van FC Emmen die kans gemist, dan was de wedstrijd waarschijnlijk de verlenging ingegaan. Een minuut later blies scheidsrechter Martin Pérez namelijk voor het eindsignaal.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's