Gretig FC Emmen aast tegen FC Den Bosch op derde zege op rij. Trainer Dick Lukkien: 'Als we doen wat we kunnen, kunnen we heel mooie dingen doen'

FC Emmen wil vrijdag ten koste van FC Den Bosch verder aansluiting vinden bij de plekken die aan het einde van de rit recht geven op rechtstreekse promotie naar de eredivisie. De Drentse ploeg oogt gretig en vol vertrouwen.

Beeld:

Beeld: Infographics DVHN

Het is alweer bijna twee weken geleden dat Jeredy Hilterman het net wist te vinden voor FC Emmen, tijdens de 7-1 overwinning op MVV Maastricht. Nou ja, alweer? ‘Nog maar’ zou ook een passender omschrijving zijn. De spits staat na zeven wedstrijden op vijf goals en vertoeft in de bovenste regionen van de topscorerslijst. Een prima prestatie en toch, zo zegt Hilterman gekscherend in aanloop naar het thuisduel met FC Den Bosch, is hij ‘een beetje vergeten’ hoe het voelt om te scoren. Dat moet volgens de jongeling maar snel veranderen. Vrijdagavond een paar doelpunten op De Oude Meerdijk? Hilterman heeft er een goed gevoel over.

Vertrouwen FC Emmen lijkt geenszins misplaatst

Nieuws

menu