Hammarby hoopt op aandeelhouder Ibrahimovic

Hammarby hoopt op aandeelhouder Ibrahimovic ANP

Voetbalvedette Zlatan Ibrahimovic zet zijn avontuurlijke loopbaan mogelijk voort in zijn vaderland Zweden. Hammarby, de club waarvan hij 25 procent van de aandelen bezit, hoopt de 38-jarige aanvaller van AC Milan binnen afzienbare tijd als versterking te kunnen presenteren. Volgens de technisch manager van de Zweedse club, Jesper Jansson, is de nog immer trefzekere oud-Ajacied van harte welkom.

"De kans dat Zlatan bij ons gaat spelen, is absoluut aanwezig", zei Jansson. "Er is nog niet concreet over onderhandeld. Maar dat moet ook niet. Zlatan zal wel zeggen wat hij wil. Ik ken hem inmiddels goed genoeg. Als zijn besluit voor 100 procent vastligt, zal hij het bekendmaken."

Ibrahimovic reisde in maart vanuit het door het coronavirus zwaar getroffen Italië, waar hij nog tot eind juni een contract heeft bij AC Milan, naar Zweden. Daar onderhoudt hij zijn conditie bij Hammarby. Deze week zou hij zich weer in Milaan moeten melden. Het nieuwe seizoen in Zweden had begin april moeten starten, maar werd door de coronacrisis uitgesteld.

Nieuws

Meest gelezen

menu