Harde kern Antwerp FC spreekt hartig woordje met onruststoker

Harde kern Antwerp FC spreekt hartig woordje met onruststoker ANP

Een deel van de harde kern van de Belgische voetbalclub Antwerp FC heeft donderdag de training van de beloften bezocht om een hartig woordje te spreken met aanvaller Didier Lamkel Zé, blijkt uit beelden op sociale media. De 24-jarige Kameroener, die al sinds oktober niet meer meetraint met de selectie van de Great Old, deed vorige week met enkele fratsen nog maar eens van zich spreken. Zowel de fans als Lamkel Zé bleven rustig bij het gesprek.

Vorige week maandag misdroeg Didier Lamkel Zé zich door in een shirt van Anderlecht naar de training te komen. Dat veroorzaakte veel tumult op sociale media. De beveiliging ontzegde hem de toegang tot het stadion, omdat hij geen deel meer uitmaakt van de selectie.

In de namiddag keerde de Kameroener terug naar het stadion om te trainen met de reserves. Op Twitter verscheen naderhand een filmpje waaruit bleek dat hij in de kleedkamer een witte muur had beklad. Op Instagram liet hij weten "morgen met een shirtje van Beerschot naar de club te zullen komen". Zover kwam het niet, maar de aanvaller kreeg op sociale media zulke bedreigingen dat er politiebescherming aan te pas moest komen. Een dag later verontschuldigde hij zich op de clubkanalen van Antwerp, waarna de rust enigszins terugkeerde.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu