Hedwiges Maduro blijft ondanks interesse FC Groningen en PSV bij Almere City

Ondanks lucratieve aanbiedingen uit binnen- en buitenland blijft Hedwiges Maduro trouw aan Keuken Kampioen Divisie-club Almere City FC. De assistent-trainer van het eerste elftal tekent een 2-jarig contract in Almere.

De 18-voudig Oranje-international tekende twee seizoenen geleden een contract als hoofdtrainer van Almere City onder 21. Hij had daarvoor ervaring opgedaan als assistent-coach van Jong Oranje en Oranje onder 18.

Onder zijn leiding werden de beloften van Almere City in februari kampioen van de Eredivisie-najaarscompetitie. Sinds december is hij als assistent-trainer ook betrokken bij het eerste elftal van Almere.

Omdat zijn contract afloopt, werd de 37-jarige ex-prof de afgelopen weken door diverse clubs benaderd. Onder meer FC Groningen, Sparta en PSV hengelden naar zijn diensten. Toch koos Maduro voor een vervolg van zijn loopbaan in Flevoland.

„Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens. Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij”, aldus Maduro. „Samen willen we geschiedenis schrijven. De kampioenen van de Onder 21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club.”

Nieuws

menu