Het vertrek van topscorer en gangmaker Jeredy Hilterman bij FC Emmen: een slimme of domme zet? | Radio Meerdijk

In deze aflevering van Radio Meerdijk blikt clubwatcher Jonathan Ploeg terug op de afgelopen transferperiode bij FC Emmen. De Drenten trokken meerdere spelers aan en lieten clubtopscorer Jeredy Hilterman vertrekken naar NAC. Volgens Ploeg koos de aanvaller, die pas een halfjaar bij Emmen speelde, eieren voor z'n geld door naar Breda te vertrekken. Emmen versterkte zich deze transferperiode met name in aanvallend opzicht. Daardoor hebben de Drenten nu twaalf aanvallers in de selectie. De kans op ontevreden spelers groeit daardoor. Dreigt de sfeer daardoor om te slaan? Natuurlijk gaat het ook over het goede weekend van de Drenten. Door een krappe overwinning op Excelsior en een gelijkspel bij concurrenten De Graafschap-ADO is de kans op promotie naar de eredivisie weer een beetje groter geworden. Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko.

In deze aflevering van Radio Meerdijk blikt clubwatcher Jonathan Ploeg terug op de afgelopen transferperiode bij FC Emmen. De Drenten trokken meerdere spelers aan en lieten clubtopscorer Jeredy Hilterman vertrekken naar NAC.

Volgens Ploeg koos de aanvaller, die pas een halfjaar bij Emmen speelde, eieren voor z’n geld door naar Breda te vertrekken.

Emmen versterkte zich deze transferperiode met name in aanvallend opzicht. Daardoor hebben de Drenten nu twaalf aanvallers in de selectie. De kans op ontevreden spelers groeit daardoor. Dreigt de sfeer daardoor om te slaan?

Natuurlijk gaat het ook over het goede weekend van de Drenten. Door een krappe overwinning op Excelsior en een gelijkspel bij concurrenten De Graafschap-ADO is de kans op promotie naar de eredivisie weer een beetje groter geworden.

Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko .

Nieuws

menu