Hiddink wint van Koeman

Hiddink wint van Koeman ANP

Trainer Guus Hiddink blijft ongeslagen met Chelsea in de Premier League. Hij stuitte zaterdag met zijn ploeg de opmars van Southampton (2-1), dat onder leiding van coach Ronald Koeman aan een indrukwekkende serie bezig was.

Branislav Ivanovic maakte in de slotfase de winnende treffer voor Chelsea. Zo bleef Hiddink ook in zijn negende competitiewedstrijd met Chelsea ongeslagen. Southampton verloor voor het eerst na een reeks van zes overwinningen en een gelijkspel

Southampton, met de basisspelers Jordy Clasie en Virgil van Dijk, kwam na 42 minuten nog wel op voorsprong. Shane Long zag Baba Rahman gruwelijk in de fout gaan en scoorde beheerst. Chelsea was de betere ploeg maar stuitte steeds op Fraser Forster, de doelman die na zijn blessure weer de voorkeur krijgt boven Maarten Stekelenburg en al zes duels niet meer was gepasseerd. Forster had na 75 minuten echter het nakijken toen Cesc Fàbregas vrij voor hem opdook en een hoek voor het uitkiezen had. In de slotfase had hij ook geen antwoord op een inzet van Ivanovic.

Nieuws

Meest gelezen

menu