'Hij is een soort moordenaar, daar komt geen muisje doorheen.' Gaat Araujo zorgen voor punten bij FC Emmen? | TV Meerdijk

Winnen. Het is FC Emmen pas één keer gelukt dit seizoen. Vrijdagavond neemt de ploeg van Dick Lukkien het op tegen MVV en kan dan weer beschikken over Miguel Araujo. De centrale verdediger moest de eerste vijf wedstrijden toekijken omdat zijn vergunning niet in orde was.

Gaat Araujo zorgen voor punten bij FC Emmen?

Gaat Araujo zorgen voor punten bij FC Emmen?

Ondanks dat de Emmenaren maar 4 punten uit de laatste 5 wedstrijden wist te bemachtigen, is de sfeer positief gestemd. Maar wanneer zien we weer een winstpartij? Het kan tegen MVV, weet Dick Lukkien: ,,We hebben getraind op het zoeken van de ruimtes en hoe we die het beste kunnen gebruiken. Maar ook hoe we een tegenstander, zoals MVV, die dicht op de eigen goal verdedigd kunnen bespelen. En ik heb daar een goed gevoel bij”, laat de trainer weten.

Vlak geeft aan blij te zijn met het terugkeren van Araujo: „Ik heb veel met hem gespeeld, vorig seizoen. Het is fijn om zo’n iemand achter je te hebben. Hij is een soort moordenaar, daar komt geen muisje doorheen”, zegt de middenvelder. Naast Araujo zijn FC Groningen-huurlingen Kian Slor en Joël van Kaam ook van de partij vrijdagavond. Maar Slor weet dat hij waarschijnlijk niet in de basis begint.

Wie wel tot de eerste elf tegen MVV behoort, zie je in TV Meerdijk!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Emmen
FC Emmen
Video
menu