Drentse dammers gaan voor titel, Lycurgus begint de kampioenspoule met kraker tegen Orion en VKW wil stunten tegen Hoogeveen | tips van de sportredactie

Matheo Boxum is met 13 jaar de jongste speler van de ereklasse, waarin hij met Hijken DTC na 13-7 winst op Lunteren nog meedoet om de landstitel.

Matheo Boxum is met 13 jaar de jongste speler van de ereklasse, waarin hij met Hijken DTC na 13-7 winst op Lunteren nog meedoet om de landstitel. Foto: Zainal Palmans

De volleyballers van Lycurgus starten de kampioenspoule met een echte kraker, de dammers van Hijken DTC krijgen nog een buitenkansje op de titel en VKW-Hoogeveen is een fraaie Drentse amateurvoetbalderby. Hier zijn de tips van onze sportredactie!

De volleyballers van Samen Lycurgus beginnen de kampioenspoule met een echte kraker. Zaterdagavond komt in het Alfa-college sportcentrum in Groningen Orion op bezoek (aanvang 20.00 uur). De Doetinchemmers eindigden in de reguliere competitie op de derde plek, één plaats hoger dan Lycurgus. Orion begint de strijd in de kampioenspoule daardoor met drie bonuspunten, een meer dan de mannen van coach Arjan Taaij.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's