Honkbalstadion in Florida te huur via Airbnb

Honkbalstadion in Florida te huur via Airbnb ANP

Aangezien er vanwege de coronacrisis voorlopig toch niet wordt gehonkbald, heeft de Amerikaanse club Pensacola Blue Wahoos z'n stadion te huur aangeboden via Airbnb. Voor een slordige 2000 euro kan je een nachtje blijven slapen op het complex dat prachtig aan het water ligt van de kust van Florida. Pensacola Blue Wahoos komt uit in de zogeheten Minor League, het niveau onder de Major League, en geldt als satellietploeg van MLB-club Minnesota Twins.

Het stadion beschikt over een clubhuis met daarin onder meer twee flatscreen tv's, een tafeltennistafel en twee badkamers. In de slaapzaal is plek voor zeker tien gasten. Die kunnen, als ze dat willen, ook gebruik maken van het veld om een balletje te slaan. Alle benodigde spullen, zoals knuppels, ballen en helmen, liggen klaar.

De huur voor één nacht bedraagt bijna 1400 euro. Daar komt ook nog 183 euro schoonmaakkosten bij en zo'n 400 euro aan overige kosten. Eén medewerker van de club blijft op het complex aanwezig, om vragen te beantwoorden en om een oogje in het zeil te houden.

Golfer Bubba Watson, tweevoudig winnaar van de Masters, is sinds 2015 mede-eigenaar van de club. De afgelopen weken kon er ook gegolft worden op het veld.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu