Hoogtijdagen van een dorpsclub

Het is snel gegaan met de volleyballers van DIO/Bedum: vanuit de tweede divisie promoveerde de ploeg, twee keer op rij, naar de topdivisie. En daar doet de dorpsclub het opnieuw meer dan uitstekend. DIO/Bedum staat tweede.

Hoogtijdagen van een dorpsclub

Hoogtijdagen van een dorpsclub

Het volleybalsucces is niet onopgemerkt aan Bedum voorbijgegaan: een uur voor de wedstrijd begint de tribune al vol te lopen en wie later dan een half uur voor aanvang arriveert, heeft grote kans de partij staand te moeten volgen. Dat heeft het bestuur, onder leiding van Henk Pater, genoopt extra tribunes langs het veld te plaatsen. ,,We hebben iedere thuiswedstrijd ongeveer vijfhonderd supporters. Dat is natuurlijk geweldig. Het gaat nu fantastisch, maar er zullen ook echt wel weer eens mindere tijden aanbreken. Daarom zijn we bezig de structuur en de organisatie van de vereniging te versterken.”

,,We hebben iedere thuiswedstrijd ongeveer vijfhonderd supporters. Dat is natuurlijk geweldig. Het gaat nu fantastisch, maar er zullen ook echt wel weer eens mindere tijden aanbreken.''

Nieuws

menu