De handballers van Hurry-Up uit Zwartemeer kunnen na de zege op het Luxemburgse HC Berchem de volgende ronde in de Europa Cup al ruiken. 'We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld'

Klasbak Patrick Miedema is dit seizoen de aanjager van het vernieuwde Drenth Groep Hurry-Up. Hij zorgde er mede voor dat de Zwartemeerders de volgende ronde in de Europa Cup handbal al kunnen ruiken.

Patrick Miedema (midden) van Hurry-Up houdt samen met Daniel Tako (9) en Moreira Gracio (8) Florian Jung van HC Berchem in bedwang.

Patrick Miedema (midden) van Hurry-Up houdt samen met Daniel Tako (9) en Moreira Gracio (8) Florian Jung van HC Berchem in bedwang. Foto Dijks Media/Christian Kemp

Met een 30-32 uitzege op het Luxemburgse HC Berchem legde Hurry-Up een goede basis voor het bereiken van de volgende ronde van de EHF European Cup. Natuurlijk moet er komende zaterdag ook thuis een goed resultaat tegen de Luxemburgers worden gehaald. Maar dat moet geen probleem zijn. De Zwartemeerders beschikken dit seizoen over een meer ervaren en geslepen ploeg door het aantrekken van wat oudere spelers, die elders in sterke competities hun sporen hebben verdiend.

Nieuws

menu