Hurry-Up moet diep gaan voor winst

BEEK JMS/Hurry-Up moest donderdagavond in het Limburgse Beek diep gaan om de halve finale van de nationale bekercompetitie te bereiken. Er werd van Limburgs Lions 2 met 38-36 gewonnen.

Dat gebeurde na een uitsterst spannende partij, waarin de Zwartemeerders grote moeite hadden om Lions 2 te verslaan. Hurry-Up kreeg de Limburgers pas in de verlenging op de knieën.

Na de reguliere speeltijd stond het 31-31. Hurry-Up, dat in de play-offs met onder meer het eerste van Lions om het kampioenschap in de eredivisie strijdt, had in het bekerduel tegen het tweede geen gemakkelijke avond. De thuisploeg nam snel brutaal een voorsprong van enkele doelpunten. Lions 2 ging met een voorsprong van 18-15 tegen Hurry-Up de rust in.

In de tweede helft zetten de Drenten de achtervolging in en kwamen langszij. Tot de verlenging gaven beide teams elkaar nauwelijks iets toe. In de verlenging liep Hurry-Up uit naar een voorsprong van 34-32, maar Lions bleek taai en maakte gelijk. In de absolute slotfase bleken de Zwartemeerders echter toch de sterkste.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu