Emotioneel afscheid van vier spelers en coach Joop Fiege bij Hurry-Up in Zwartemeer. 'Ik heb hier enorm genoten', zegt publiekslieveling René Jaspers

Het Hurry-Up-team met de afscheid nemende spelers René Jaspers, David Ferreira, Tiago Azenha Filipe, Nicolai Schoemaker (vlnr met foto's) en hoofdcoach Joop Fiege (staand links) en zijn assistent Martin de Hoop (staand rechts).

Het Hurry-Up-team met de afscheid nemende spelers René Jaspers, David Ferreira, Tiago Azenha Filipe, Nicolai Schoemaker (vlnr met foto's) en hoofdcoach Joop Fiege (staand links) en zijn assistent Martin de Hoop (staand rechts). Foto: Boudewijn Benting

Hurry-Up nam zaterdagavond emotioneel afscheid van onder anderen de spelers René Jaspers en Tiago Azenha Filipe en coach Joop Fiege. Daarvoor wonnen de handballers in Zwartemeer met 38-31 van Bevo.

De Zwartemeerders sloten met de zege op Bevo de competitie in de HandbalNL-League als vierde af. Hurry-Up was al uitgeschakeld voor het bereiken van de finaleduels om de Nederlandse titel. Die gaan tussen Lions en Volendam. Vandaar dat het hoogtepunt van de avond eigenlijk na afloop van het duel plaatsvond toen er afscheid werd genomen van trainer Joop Fiege, assistent Martin de Hoop, en de spelers René Jaspers, Tiago Azenha Filipe, David Ferreira en Nicolai Schoemaker.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's