Handballers van Hurry-Up winnen in Zwartemeer verdiend met 33-28 van Volendam en blijven in de race voor de Final4 van de BeNe-League. Volgend weekeinde valt daarover de beslissing

Dankzij een knappe en verdiende 33-28 overwinning op Volendam blijven de handballers van Drenth Groep Hurry-Up in de race voor de vierde plek in de BeNe-League. Volgende week valt daarover in de laatste speelronde de beslissing.

De Kroatische doelman Boris Tot is met prachtige reddingen belangrijk voor Hurry-Up.

De Kroatische doelman Boris Tot is met prachtige reddingen belangrijk voor Hurry-Up. Foto: Boudewijn Benting

Door de zege in Zwartemeer op Volendam is Hurry-Up gestegen naar de vijfde plaats van de grensoverschrijdende BeNe-League. Na afloop van de reguliere competitie gaan de bovenste vier teams in de Final4 om de titel spelen. De Drenten zijn Visé, dat zaterdag verloor, in de stand gepasseerd. Het eveneens Belgische Pelt, met Emmenaar Tommie Falke in de gelederen, won en staat met een punt voorsprong op Hurry-Up op de vierde plek. De laatste speelronde in de reguliere competitie brengt volgend weekeinde de beslissing. De Zwartemeerders spelen uit tegen de nummer laatst Atomix, terwijl Sporting Pelt bij streekgenoot Hubo Handbal op bezoek gaat.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's