Ibrahimovic (38) vol ambities terug bij AC Milan

Ibrahimovic (38) vol ambities terug bij AC Milan ANP

Zlatan Ibrahimovic heeft zich na een paar weken vakantie weer bij AC Milan gemeld. Alles wijst erop dat de 38-jarige Zweed ook komend seizoen voor de Italiaanse voetbalclub speelt, al moet de handtekening nog worden gezet.

"Alles is uiteindelijk opgelost en ik ben nu terug bij de club waar ik me thuis voel. Ik heb altijd gezegd dat ik hier niet als mascotte ben", zei Zlatan op de van hem bekende wijze bij aankomst op het vliegveld in Milaan. "Ik ben hier om het team, de trainer en de club te helpen."

De Zweedse spits keerde afgelopen winter terug bij AC Milan na een Amerikaans avontuur bij LA Galaxy. De oud-Ajacied ondertekende een contract voor een half jaar bij de rood-zwarte formatie. Met tien doelpunten in achttien competitiewedstrijden had Ibrahimovic een belangrijk aandeel in de plaatsing voor Europees voetbal. "We hebben het de afgelopen zes maanden goed gedaan, maar we hebben niets gewonnen. Milan moet terug naar waar het hoort."

Volgens Italiaanse media zet de spits binnenkort zijn handtekening onder een contract voor één jaar. Hij zou 7 miljoen euro gaan verdienen. Het nieuwe seizoen in de Serie A begint op 19 september.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu