Iedereen is blij met zijn terugkeer bij FC Groningen maar Arjen Robben tempert hoge verwachtingen. 'Elke wedstrijd kan de laatste zijn'

Met de openingstreffer tegen Arminia Bielefeld maakte Arjen Robben zich afgelopen zondag nóg een stukje legendarischer dan hij al was. De manier waarop hij scoorde is exemplarisch voor de manier waarop de Moeder der Comebacks werd voorbereid: precies en vooral niet te snel.

Arjen Robben tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Groningen en Arminia Bielefeld in het Hitachi Capital Mobility stadion.

Arjen Robben tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Groningen en Arminia Bielefeld in het Hitachi Capital Mobility stadion. Foto: ANP/ Cor Lasker

Het was een oefenwedstrijd, maar de eerste 45 minuten tegen Arminia staan op het netvlies als was het een duel in de Champions League, met een voor het gevoel tot de nok toe gevuld stadion. Want al vroeg werd duidelijk: Robben is écht weer terug. Niet om voorzichtig de bal te beroeren, zoals tegen Almere City. Nee, tegen Bielefeld ging Robben weer ouderwets vol aan de bak.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's