Trainer Dick Lukkien te gast in de studio van Radio Meerdijk. Is FC Emmen dit seizoen dé titelfavoriet? | podcast Radio Meerdijk

In deze nieuwste aflevering van onze FC Emmen-podcast Radio Meerdijk is trainer Dick Lukkien te gast. Is FC Emmen in zijn ogen dé titelfavoriet dit seizoen? Dat - en meer - is te beluisteren via jouw favoriete podcast-app.

De Veendammer oefenmeester gaat in deze aflevering van Radio Meerdijk in gesprek met presentator Thijs de Jong en clubwatcher Jonathan Ploeg.

Sidekick William Pomp moet verstek laten gaan, maar dat weerhoudt Lukkien niet om terug te komen op Pomps langdurige campagne van vorig jaar. Daarin drong hij aan op het ontslag van Lukkien. Nog altijd vindt Pomp dat FC Emmen dan niet was gedegradeerd. Lukkien laat in heldere bewoording weten wat hij daarvan vindt en hoe het dat destijds heeft ervaren.

Lukkien bleef FC Emmen trouw, ondanks interesse

Het verhaal is inmiddels bekend: de oefenmeester bleef, met het uitgesproken vertrouwen van het clubbestuur, op zijn post en kon degradatie ondanks een goede reeks in de tweede seizoenshelft niet meer voorkomen.

Maar, zo onthult Lukkien nu, er is afgelopen zomer door meerdere clubs naar hem geïnformeerd. Desondanks bleef hij Emmen trouw. Waarom? Daarnaast doen Ploeg en De Jong een verwoede poging om Lukkien te ontfutselen voor welke clubs hij FC Emmen kon verlaten.

FC Emmen, Thijs Dallinga, Michel Jansen, tactiek

Verder wordt er onder meer gepraat over de manier waarop de spelers van FC Emmen met tegenslag omgaan, hoe nieuwbakken technisch manager Michel Jansen de club naar zijn hand zet, het telefoongesprek van Lukkien met Thijs Dallinga, tactische keuzes tegen inzakkende tegenstanders, in hoeverre het huidige elftal kan wedijveren met dat van vorig jaar en - mocht het tijdperk Lukkien bij FC Emmen eens eindigen - bij welke club ziet de oefenmeester zichzelf in de toekomst nog weleens aan het roer staan?

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu