Jan Gerald Mulder volgt Mart Aalderink op als trainer dames handbalclub E&O uit Emmen

Jan Gerard Mulder. Foto: Eigen foto

Jan Gerald Mulder (40) is de nieuwe trainer/coach van de dames van Misker E&O. Hij neemt, voorlopig tot het einde van dit seizoen, de functie over van de naar de Bundesliga vertrokken Mart Aalderink.

Jan Gerald Mulder heeft als speler en als trainer een verleden bij de handbalclub uit Emmen. Het bestuur van de handbalclub uit Emmen stelt zeer content te zijn dat ‘JG’ terugkeert bij de club. ,,We kijken als club uit naar het moment dat de dames weer in de zaal in kunnen om te trainen.”

Jan Gerald Mulder speelde van 1999 tot 2009 in het eerste herenteam en was vervolgens tussen 2001 en 2005 als jeugdtrainer actief bij de club. In januari 2011 werd hij aangesteld als trainer/ coach van de dames, die toen nog uitkwamen in de eredivisie.

Tussen 2012 en 2013 was hij trainer van de jeugdselectie van het NHV Afdeling Noord. Halverwege het seizoen 2013/ 2014 nam hij samen met een andere oud-speler van E&O, Erik Huizing, de taken over van de uit zijn functie ontheven Joop Fiege.

Misker E& O staat momenteel tiende in de eerste divisie, de op een na hoogste afdeling van het Nederlandse handbal bij de dames.

Nieuws

Meest gelezen

menu