De kansen op een basisplaats bij FC Groningen lijken gering. Staat Michael de Leeuw voor een terugkeer naar FC Emmen? Dit is wat de spits daar zelf over zegt

Na afloop van het oefenduel tussen FC Groningen en FC Emmen, waarin de Groningers aan het langste eind trokken, ging het over veel dingen. Eén daarvan was de toekomst van Michael de Leeuw. Staat de spits voor een terugkeer naar Drenthe?

Michael de Leeuw namens FC Groningen in duel met Jasin-Amin Assehnoun, Maikel Kieftenbeld kijkt toe. Staat De Leeuw voor een terugkeer naar Drenthe?

Michael de Leeuw namens FC Groningen in duel met Jasin-Amin Assehnoun, Maikel Kieftenbeld kijkt toe. Staat De Leeuw voor een terugkeer naar Drenthe? Foto: ANDY ZUIDEMA

Dick Lukkien klampt Michael de Leeuw nog even aan na het oefenduel tussen FC Groningen en FC Emmen. „Je had ‘m zomaar kunnen blesseren, hè?”, zegt de trainer van FC Emmen tegen zijn voormalige pupil, die hij nog altijd liefkozend Lion noemt. Lukkien doelt op de forse overtreding die De Leeuw in de tweede helft maakt op Jasin-Amin Assehnoun. De Fin gaat met een luide kreet naar de grond en moet kortstondig worden behandeld, maar kan de wedstrijd hervatten. Van opzet geen sprake, aldus De Leeuw. „Maar ja, het is een rappe jongen”, knipoogt hij.

Nieuws

menu