Recente ontwikkelingen hebben Jeroen Veldmate aan het denken gezet. Zien we de captain van FC Emmen volgend seizoen nog terug als voetballer?

Jeroen Veldmate neemt een clipje op voor de socials van FC Emmen. De aanvoerder van de Drenten was even daarvoor in de bessuretijd verantwoordelijk voor de winnende treffer bij en tegen SC Cambuur.

Jeroen Veldmate neemt een clipje op voor de socials van FC Emmen. De aanvoerder van de Drenten was even daarvoor in de bessuretijd verantwoordelijk voor de winnende treffer bij en tegen SC Cambuur. Foto: ANP/COR LASKER

Recente ontwikkelingen in het leven van Jeroen Veldmate hebben hem aan het denken gezet. De aanvoerder van FC Emmen beschikt over een aflopend contract en er staat hem een ruime gezinsuitbreiding te wachten. Zien we de Groninger volgend seizoen nog terug als voetballer?

Het is nog niet zo lang geleden dat Jeroen Veldmate een ontslagbrief op de deurmat zag belanden. Een formele procedure conform de richtlijnen van contractspelers, die de ervaren 34-jarige aanvoerder van FC Emmen inmiddels niet vreemd meer is. Clubs voorkomen hiermee dat contracten automatisch met een jaar worden verlengd onder dezelfde voorwaarden. Dat wil niet zeggen dat er geen intentie is om alsnog met elkaar verder te gaan. En toch, zo zei Veldmate begin vorige maand: „Het doet wat met je.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's