Jong Ajax rekent snel af met FC Dordrecht

Jong Ajax rekent snel af met FC Dordrecht ANP

Jong Ajax heeft maandagavond op Sportcomplex De Toekomst met ruime cijfers gewonnen van FC Dordrecht: 4-1. Onder anderen Viktor Fischer en Donny van de Beek uit de A-selectie van Ajax waren trefzeker.

Jong Ajax kwam op voorsprong door de treffer van Fischer, die de bal door de benen van doelman Robbert te Loeke speelde. Robert Muric verdubbelde de score na een knappe actie waarbij verdediger Guus van Weerdenburg op het verkeerde been werd gezet.

Richairo Zivkovic stond in de spits bij Jong Ajax en scoorde voor het eerst sinds zijn terugkeer in Amsterdam. De aanvaller vertrok in de winterstop bij Willem II, waar hij tijdens een verhuurperiode op een zijspoor was beland. Nog voor rust maakte Van de Beek van afstand het vierde doelpunt voor de Amsterdammers.

Rangelo Janga bezorgde FC Dordrecht kort na het begin van de tweede helft de eretreffer door een voorzet met het hoofd van richting te veranderen. Jong Ajax blijft op de achtste plaats staan in de Jupiler League, FC Dordrecht zakt naar de veertiende plek.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu