Het piepjonge tennisteam van Bargeres raakte twee speelsters kwijt, maar gaat met frisse moed aan de bak in de eredivisie. ‘De eerste vijf ballen moeten goed zijn’

Het jonge tennisteam van trainer Ruud Koning (midden), met van links naar rechts Elida Sarigul, Leonie Bisschop, Eva Aberson en Celeste Bergsma. Roosje de Groot staat niet op de foto.

Het jonge tennisteam van trainer Ruud Koning (midden), met van links naar rechts Elida Sarigul, Leonie Bisschop, Eva Aberson en Celeste Bergsma. Roosje de Groot staat niet op de foto. Foto: TC Bargeres

Vorig seizoen waren ze dé verrassing van de hoofdklasse: de jonge tennissters van Bargeres 1. Met overmacht wonnen ze de titel en promoveerden naar de eredivisie. In gewijzigde samenstelling gaan ze nu aan de bak tegen de top van het land.

Eigenlijk zijn ze al begonnen. Op tweede paasdag speelden Elida Sarigul (17), Leonie Bisschop (14), Eva Aberson (15), Roosje de Groot (16) en captain Celeste Bergsma (15) al tegen Katwijk, maar die wedstrijd werd na twee duels vanwege de regen gestaakt bij 1-1.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's