Keziah Veendorp houdt zijn conditie op peil bij FC Emmen, waar hij afgelopen zomer de deur achter zich dichttrok

Keziah Veendorp in actie namens FC Emmen. Hier in duel met Daan Huisman van Vitesse. Foto: Cor Lasker

Een paar maanden na zijn vertrek bij FC Emmen heeft Keziah Veendorp zich weer op het veld van stadion De Oude Meerdijk gemeld. De transfervrije 24-jarige verdediger mag bij zijn voormalige werkgever zijn conditie op peil houden.

Sinds zijn contract bij FC Emmen eind juni afliep trainde Keziah Veendorp voor zichzelf, wachtende op een welkome nieuwe uitdaging in zijn carrière. Die is vooralsnog niet gekomen en dus knijpt de technische staf een oogje dicht: hij mag meetrainen met de eerste selectie.

Twaalf keer de volledige 90 minuten

De voetballer uit Sappemeer kwam vorig seizoen in 25 optredens voor FC Emmen tot 1366 minuten in de eredivisie. Twaalf keer maakte hij de volledige 90 minuten vol. In totaal speelde Veendorp sinds zijn komst in 2017 73 wedstrijden met het rood-wit om zijn schouders.

Nick Bakker, Robbert de Vos, Hilal Ben Moussa

Naast die van Veendorp, liepen bij FC Emmen afgelopen zomer ook de contracten van onder anderen Robbert de Vos, Hilal Ben Moussa en Nick Bakker af. De eerste twee zitten nog zonder club, laatstgenoemde tekende vorige week een één-jarig contract bij SC Heerenveen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Emmen
FC Emmen
menu