Kijk vanaf nu elk weekend live bij DVHN de Amateurkraker van de Week. Een beetje Champions League, maar dan bij - ditmaal - Winsum tegen PKC'83

De camera van Utilitys op het veld van HZVV in Hoogeveen Foto: Utilitys

We hebben het lang moeten missen, maar gelukkig kan het alweer en tijdje: amateurvoetbal. Mooi om te doen, mooi om over te lezen, maar ook heerlijk om naar te kijken.

Eigenlijk waren we er daarom al een beetje mee begonnen. Twee weken terug streamden we de wedstrijd tussen de eersteklassers Roden en Hoogezand live op onze site.

Amateurvoetbal leeft enorm

,,Mede vanwege de enthousiaste reacties op die wedstrijd gaan we daarmee door’’, zegt Mark Mertens, video content producer van NDC mediagroep. ,,We streamden al eerder wedstrijden uit de derde divisie en de hoofdklasse, zeg maar het bijna-betaalde-voetbal. Dat was mooi, maar we willen het amateurvoetbal nu veel breder benaderen. Het amateurvoetbal leeft enorm, weten we. Bij supporters, bij de clubs, in de dorpen en de steden. Vandaar.’’

Live met commentaar

Vanaf nu gaat DVHN daarom elke week de Amateurkraker van de Week laten zien: een interessante wedstrijd in het amateurvoetbal live op uw laptop of tv, inclusief deskundig commentaar, gevolgd door een bondige samenvatting met daarin de mooiste momenten op onze socialmediakanalen en op de website. Een beetje Champions League dus, maar nu vanaf het veld van Asser Boys. Of De Heracliden. Of WKE’16, of De Weide, of VEV’67, of Be Quick, of WVV….of, of.

Vanaf 15.00 uur op de site

Of Winsum. Daar speelt de plaatselijke voetbaltrots, enkele jaren terug gefuseerd, zaterdag tegen PKC’83 uit de stad Groningen. Daar zijn we zaterdag dus live bij! Utilitys, het mediabedrijf waarmee NDC mediagroep al jaren samenwerkt, verzorgt de livestream. Winsum-PKC’83 is zaterdag de Amateurkraker van de Week.

Waar moeten we bij zijn?

Speelt uw club binnenkort een wedstrijd die in aanmerking komt als Amateurkraker van de Week en waar we dus met onze camera’s bij moeten zijn? Stuur een mail naar [email protected]

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu