Kjell Scherpen debuteert voor KV Oostende met nederlaag. 'Geen prettige kennismaking met het Belgische voetbal'

Kjell Scherpen gooit er een fluim uit. De Emmenaar speelt op huurbasis voor KV Oostende, dat tijdens zijn debuut met 1-3 verloor van Leuven. Foto: ANP

Kjell Scherpen heeft zaterdag geen gelukkig debuut beleefd voor KV Oostende, de club waar hij komend half jaar op huurbasis uitkomt. De 22-jarige Emmenaar kreeg drie doelpunten om zijn oren.

De oud-doelman van FC Emmen en Ajax, die door zijn Engelse werkgever Brigton & Hove Albion voor de rest van dit seizoen verhuurd, slaagde er tijdens zijn debuut voor KV Oostende niet in om het doel schoon te houden. KV Oostende kreeg met 1-3 klop van OH Leuven.

Kjell Scherpen: ‘Geen prettige kennismaking’

„Het was geen prettige kennismaking met het Belgische voetbal. We gaven het misschien iets te makkelijk weg vandaag. Ik had meteen de handen vol in de openingsfase. Daarna hadden we de wedstrijd wel in handen, maar Leuven was veel efficiënter”, zei Scherpen tegen de Belgische media.

Gat met gevarenzone is vier punten

Door de nederlaag tegen OH Leuven blijft KV Oostende staan op de 14e plaats in de Jupiler Pro League, het hoogste Belgische niveau. Het gat met de gevarenzone, goed voor degradatie of nacompetitie, bedraagt vier punten. Er staan op dit moment nog vier ploegen onder KV Oostende.

Nieuws

menu