Kritiek op gokkend FC Emmen en komt Mart Hoogkamer binnenkort zwemmen in Bacardi Lemon op De Oude Meerdijk | podcast Radio Meerdijk

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

In deze aflevering van de podcast Radio Meerdijk zet FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg zijn vraagtekens bij het aantrekken van Reda Kharchouch. Volgens Ploeg heeft de spits onmiskenbaar kwaliteiten, maar neemt de Drentse club een enorme gok door een speler te halen die nog enkele weken geblesseerd zal zijn.

Het is niet de enige kritiek op de club. Miquel Araujo was tegen ADO Den Haag niet speelgerechtigd, omdat de Peruviaan nog wacht op zijn werkvergunning. Het is niet de eerste keer dat Emmen een speler niet op kan stellen, omdat de papieren niet in orde zijn. Wat gaat er elke keer mis op De Oude Meerdijk?

Er is na de eerste competitiezege natuurlijk ook genoeg positiefs te melden over de club. Zo lijkt Jeredy Hilterman al snel de smaak te pakken te hebben en zit het met de sfeer binnen het team wel goed, getuige het filmpje van een zingende selectie na de winst in Den Haag.

Ook geïnteresseerd in FC Groningen?

Luister dan naar Radio Milko .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast
FC Emmen
FC Emmen
menu