Wat te doen met Miguel Araujo bij FC Emmen? 'Contract verscheuren!' | podcast Radio Meerdijk

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

Miguel Araujo wacht nog op zijn werkvergunning. Ondertussen is het stil rondom de Peruaanse verdediger. De kans lijkt groot dat hij in Drenthe blijft, maar zijn salaris is veel te hoog voor een eerstedivisionist. Waar doet FC Emmen verstandig aan? Clubwatcher Jonathan Ploeg en sportjournalist Jan Mennega bespreken het in deze podcast.

Moet Emmen hopen hem in de winter te verkopen of is misschien het verscheuren van zijn contract de beste optie? De wedstrijd tegen De Graafschap wordt uiteraard ook besproken. FC Emmen speelde een prima wedstrijd, maar stond wederom met lege handen.

,,Het is nog geen ramp'', zegt Mennega. ,,Ik heb wel vertrouwen in Dick Lukkien. Zoals hij wil voetballen, vind ik leuk. De vraag is of de spelers wel goed genoeg zijn voor de manier waarop hij wil spelen. Er worden bovendien telkens individuele fouten gemaakt. Dat gebeurde vorig seizoen ook.'' 

Wat staat er nog te gebeuren?

Ploeg weet ondertussen te vertellen wat er wellicht nog staat te gebeuren in de laatste dagen van de transferperiode. Er is interesse voor een speler van ADO Den Haag en met Joël van Kaam is gesproken over een huur. 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast
FC Emmen
FC Emmen
menu