Kyrgios wil best facetimen met Nadal

Kyrgios wil best facetimen met Nadal ANP

De Australische tennisser Nick Kyrgios ziet een gesprek op Instagram met Rafael Nadal wel zitten. Hij reageert daarmee op een idee van de Britse omroep BBC, die een lijst publiceerde van sporters die ze wel eens aan elkaar willen koppelen via een Facetimegesprek. Kyrgios en Nadal hebben geen al te beste verhouding. "Laten we het doen, Rafael Nadal", reageerde Kyrgios.

De tennissers troffen elkaar tot nu toe acht keer op de baan. Nadal was daarbij vijf keer de beste. Wat bij de tennisfans vooral bijbleef, was de kilte tussen beide spelers. De controversiële Kyrgios kreeg van Nadal al eens het verwijt "gebrek aan respect" te hebben voor publiek, tegenstanders en zichzelf.

Kyrgios antwoordde: "Als hij wint, is alles oké en is hij complimenteus voor zijn tegenstander. Maar als ik hem versla, heeft hij geen respect voor mij, voor mijn fans en mijn spel." Nadal heeft wel gezegd in Kyrgios een van de talentvolste tennissers te zien, mits hij zich niet door allerlei zaken laat afleiden. Kyrgios staat bekend om zijn woedeaanvallen en zijn, vaak grappige, interactie met het publiek.

Nieuws

menu