Laat springruiter Marc Houtzager zijn paard nog een keer in de ogen van een sumoworstelaar kijken? En excuses voor het mislopen van de aangekondigde medailles! | Tokio Vandaag

Kent u die grap van al die medailles die we op dag 12 van de Olympische Spelen zouden winnen? Die wonnen we niet! In een verse Tokio Vandaag staan de presentatoren stil bij het mislopen van het eremetaal.

Zo kwamen de oranje handbalvrouwen jammerlijk aan hun einde in de kwartfinale tegen Frankrijk en werd het springruiter Marc Houtzager ook allemaal te machtig op weg naar de barrage.

De balken vlogen in het rond en hij raakte ook nog eens buiten de tijdslimiet, waardoor de springruiter en zijn Dante vroegtijdig uitgeschakeld waren. Er is komend weekend nog een kans op een medaille tijdens de landenwedstrijd. Daarvoor hebben de tafelheren nog wel een tip.

Verder de vraag wat het sporthoogtepunt van de vorige eeuw was. Waren dat echt de volleybalmannen die in 1996 in Atlanta goud wonnen? Of was er toch ook nog iets anders in de vorige eeuw waar we met trots op terug kunnen kijken?

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Olympische Spelen
Olympische Spelen
Video
menu